image
 |  25 12 Березня 2021 | 23:31

Свідомість наших людей дуже відстає, – мер Каменя-Каширського про жителів

Мер Каменя-Каширського Віктор Пась критично висловився про жителів міста, мовляв, – безкультурні та безвідповідальні. Питання: хто ж його обрав?

Журналіста газети «Полісся» зауважили, що є ряд нарікань на міських комунальників щодо вивозу сміття.

Мер Віктор Пась заявив, що проблема – не в комунальниках, а в жителях міста. Мовляв, населення у нас – безкультурне і мало свідоме. І проблема зі сміттям вирішиться тоді, коли у місті стане більше культурного населення, яке почне сортувати сміття.

«Тут проблема не в комунальниках, а в самих жителях. На одну людину, яка дотримується правил благоустрою, у нас завжди знайдеться десять, які ними нехтують і не зважають, куди і коли виносять сміття. От як всі навчаться культури, тоді і місто зміниться. Тоді і роздільне сміттєзбирання матиме результат. А так свідомість наших людей дуже відстає», - розповідає мер від «Слуг народу» Віктор Пась.
«У нас десь 80 відсотків жителів не хочуть платити за вивіз побутових відходів. Зараз ми плануємо запустити рекламну кампанію, щоб люди хоча б зрозуміли, що за вивіз сміття потрібно платити. Буде майстер з благоустрою, який контролюватиме ці питання», - резюмував очільника Камінь-Каширська.

Це вже не перший випадок, коли мер Камінь-Каширська Віктор Пась перекладає свою відповідальність на когось іншого. Так, ыз його слыв, у період снігопадів, засніжені та не розчищені від снігу дороги перебувають на відповідальності старост. Хоча старости є підлеглими меру і поставлені на ці посади за пропозиції очільника міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуга народу» замінив мера-корупціонера волинського містечка та відразу встановив собі премії

До слова, першим ділом на посаді мера Камінь-Каширська Віктору Пасю депутати затвердили щедре преміювання.

До мерства Віктор Пась встиг «вляпавсь» у скандал, працюючи у відділі освіти. Як інформували читачі в соціальній мережі Фейсбук, він примушував директорів шкіл району брати відпустки і їхати на відпочинок у період епідемії коронавірусу. Такі речі викликали обурення серед освітян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Волині: поки у школах - проблеми з харчуванням, керівник відділу освіти відпочиває на курорті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити