image
 |  0 10 Листопада 2019 | 21:40

«Свобода» захистила мешканців столичного гуртожитку від «тітушок» (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти ВО "Свобода" захистили мешканців гуртожитку на вулиці Польовій у місті Києві від нападу "тітушок".

Про подробиці інциденту розповів на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Київради ВО "Свобода" Володимир Назаренко.

7 листопада під час засідання в Київраді депутат від фракції "Свобода" Володимир Назаренко заявив, що "тітушки" штурмують гуртожиток на вулиці Польовій, 19/8. Він вимагав від чиновників і поліції прибути на місце та допомогти жителям, яких "тітушки" виганяють на вулицю та відразу після заяви сам відправився на місце подій.

"Тітушки" увірвалися у гуртожиток по вул. Польова, били жінок та мали при собі заряджені пістолети. Ми дізналися, що близько 30 чоловіків під виглядом охорони "Титан" увірвалися у гуртожиток, про який ще влітку стало відомо. Людям була потрібна підтримка, навіть жінок з дітьми силою виганяли, били кулаками та палицями, заливали перцевими балончиками!" – обурився депутат.

За його словами, активістам довелося втрутитися в ситуацію замість поліції, яка була на місці, однак не реагувала на конфлікт до прибуття "свободівців".

"Як тільки приїхали націоналісти від ВО "Свобода", бандити розбіглися. Близько 10 "тітушок" вдалось наздогнати на сусідніх вулицях та передати їх поліції. Їх повезли у відділок на Повітрофлотському проспекті, 49", – написав Назаренко.

Внаслідок цього "свободівцям" вдалося повернути будівлю гуртожитку її мешканцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В понеділок у Володимир-Волинському районі відбудеться мирний протест проти розпродажу землі

В мережі опубліковано відео, де один з керівників "тітушок" зізнається, що за штурм гуртожитку та побиття громадян він отримав 900 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити