image
 |  5 9 Листопада 2019 | 17:07

В понеділок у Володимир-Волинському районі відбудеться мирний протест проти розпродажу землі

У понеділок, 11 листопада 2019 року, у Володимир-Волинському районі відбудеться мирна акція приватних землевласників, фермерів, громадських активістів та всіх не байдужих громадян.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук місцевий фермер, голова Володимир-Волинської районної організації ВО "Свобода" Павло Карпюк.

Із його слів, акція проводиться "у зв’язку з незгодою аграріїв з тим законопроектом про продаж землі сільськогосподарського призначення, який пропонує монобільшість у Верховній Раді України".

"Ми не можемо допустити розпродаж землі іноземцям та латифундистам, бо це – єдиний стратегічний ресурс, який поки що належить народу України", – йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Земельний» візит ЗЕ-команди на Волинь закінчився провально

Акція розпочнеться о 9 год. 00 хв. на автошляху "Володимир-Волинський–Ковель" у селі Верба.

Як зазначається в повідомленні на ім'я начальника Володимир-Волинського відділення Нововолинського відділу поліції ГУНП у Волинській області, організатори акції – ГС "Асоціація фермерів та приватних землевласників" Володимир-Волинського району, ВО "Свобода" та ГС "Всеукраїнська Аграрна Рада".

"Всіх небайдужих просимо долучатись.

Захистимо Українську Землю!" – закликають організатори протесту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про продаж землі Зе-команда говорить як про доконаний факт, хоча думка аграріїв – протилежна, – волинський фермер

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити