image
 |  2 24 Серпня 2018 | 10:43

Телефон слідкує за вашим здоров'ям: найкращі додатки

Здоровий спосіб життя – це не завжди легко та зручно. Іноді бракує часу та уваги, щоб відстежувати кожен свій крок та прийом їжі. Для цього існують спеціальні додатки.
1. Sleep Better
Ця програма для смартфона підрахує оптимальний час для сну. Також відстежуватиме фази сну, а вранці розбудить в найсприятливіший момент.
Застосунок допоможе вести щоденник сну, щоб виявити закономірності: від чого залежить хороший або поганий сон у конкретному випадку.

2. Breathe+
Ця програма допоможе навчитися правильно дихати. Всього кілька хвилин в день допоможуть розслабитися, відчувати себе набагато краще. Перший показник того, що людина живе - дихання. В день ми в середньому робимо 23 тис. вдихів. Ми дихаємо, але не знаємо, що від того, як ми це робимо, може залежати настрій і самопочуття.

3. Cardiio
Один з основних показників, коли питання стосується здоров'я - пульс. Раніше, щоб виміряти пульс, необхідно було спеціальне обладнання або спеціальні знання, які дозволяли б зуміти підрахувати власний пульс і зробити якісь висновки. Тепер для цього необхідний лише смартфон. Досить увімкнути програму, прикласти палець до основної камери на кілька секунд і виміряти пульс. Додаток не тільки покаже, скільки разів на хвилину скорочується серце, а й повідомить, яким повинен бути оптимальний пульс, як його досягти, і навіть запропонує програму тренувань на витривалість.

4. Pacer
Додаток підкаже, скільки кроків ви зробили протягом дня, як багато спалили калорій і наскільки корисною вийшла прогулянка. Додаток мотивуватиме частіше і більше рухатися.

5. Lifesum
Додаток допоможе дізнатися все про те, що їсть користувач. Немає необхідності вручну вносити до неї дані. Достатньо відсканувати штрих-код на упаковці продукту, і вся необхідна інформація автоматично збережеться в програмі. У результаті додаток покаже, скільки за день вжили жирів, вуглеводів і білків, а також дасть раду, як зробити раціон більше здоровим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити