image
 |  2 2 Листопада 2021 | 14:11

Точки з продажем сурогату у Луцьку кришують люди, які показують посвідчення правоохоронців

Точки з продажем сурогату у Луцьку кришують люди, які показують посвідчення правоохоронців і заважають роботі муніципалів.

Про це під час оперативної наради заявила очільниця Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Юлія Сиротинська.

Міський голова Ігор Поліщук зауважив, що у місті продовжують масово нарікати на роботу наливайок, на які неможливо знайти управу.

"Продовжують масово надходити скарги на наливайки, які працюють у місті. Мова про ринок "Лучеськ", ринок Північний. Вчора журналіст Суспільного телебачення описував ситуацію на Старому ринку. Там люди кримінальної зовнішності кришують точки, де продають сурогат. Масово надходять скарги. Люди, які зловживають алкоголем, порушують громадський порядок і чинять різні неподобства. Юлія Сиротинська і представники поліції - скажіть, коли ми можемо навести там порядок?" - поцікавився міський голова.

Директорка Департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська повідомила, що муніципали за останній місяць склали 14 протоколів та вилучили рідину, яка продавалася на точках.

"Питання відкрите. Дуже часто на місце продажу сурогату приїжджають люди з відповідними посвідченнями правоохоронних структур і починають перешкоджати роботі муніципалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині психічно хворий чоловік стукав у двері до незнайомих людей

"То треба повідомляти про це у вищі органи, у ДБР. Не може такого бути, що ми не можемо закрити нещасні три точки, в яких споюється народ. Де люди бояться проходити на ринку. Це мені відверто не подобається. Треба діяти більш рішуче", - відповів міський голова.

Представник поліції Луцького району заявив, що поліція активно працює з наливайками і вилучає алкоголь. І що йому нічого невідомо про людей, які представляються правоохоронцями.

"Я б підійшов до директора ринку і сказав: якщо будете здавати в оренду місце, де торгують сурогатом, у вас будуть великі проблеми. Провести переговори зі всіма власниками ринків. Ми знайдемо на них управу", - констатував Ігор Поліщук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити