image
 |  0 14 Січня 2020 | 13:41

Тонни паперу: рух «Чесно» показав правки до закону про ринок землі

14 січня представники руху "Чесно" показали обсяги правок до законопроєкту про обіг сільськогосподарських земель, що отримає кожен депутат для ознайомлення

Світлини з зображеннями поправок до законопроєкту про обіг сільськогосподарських земель активісти виклали у Twitter.

"Таку пачку паперу отримає кожен депутат Верховної Ради, щоб ознайомитись зі змінами до закону про обіг землі сільськогосподарського призначення", - повідомили активісти.

 

Нагадаємо, що Верховна Рада на цьому пленарному тижні не буде розглядати друге читання законопроєкта №2178-10 від "Слуги народу" щодо зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

Пише "Українська правда" із посиланням на заяву першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка та глави фракції Давида Арахамії.

"Я не думаю, що на цьому тижні буде. Ви ж бачите, що наших колег по парламенту турбує процедура, меморандум, якісь ще там нюанси" , - зазначив Корнієнко.

Читайте також: Влада Зеленського застосовує узурпаторські методи проти селян

За словами Корнієнка, в порядку денному цього пленарного тижня, 14-17 січня, це питання відсутнє.

Арахамія заявив, що розгляд законопроєкта може заблокувати роботу Ради.

Нагадаємо, що сьогодні поблизу митного посту «Ягодин» відбувається акція волинських фермерів проти прийняття Закону щодо розпродажу української землі.

До учасників акції долучилась Волинська обласна організація ВО «Свобода», активісти «Національного корпусу», а також «Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції» та Асоціація фермерів та приватних землевласників Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити