image
 |  2 30 Березня 2020 | 17:11

Торгівля «хлібними» посадами у країні – це те ж саме мародерство під час війни, – Вітів про справу Єрмака

Торгівля державними посадами братом глави Офісу Зеленського Денисом Єрмаком - це злочин, який вимагає найжорсткішої та негайної реакції.

Таку думку висловив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів на сторінці у facebook.

"У цивілізованій країні світу Андрій Єрмак відразу ж був би звільнений з посади. А правоохоронні органи розпочали проти нього слідство на предмет причетності до корупції. Але ми живемо у країні ЗЕ, де такі поняття як честь, гідність, закон - пустий звук. Тому нам слід приготуватися до довгих виправдань, ухилянь, замітання слідів та потоку брехні з боку влади. І мовчання та ігнорування з боку Зеленського.

Більш як рік тому Україну сколихнув скандал щодо "Укроборонпрому" та Свинарчуків. Реакція тодішнього президента Порошенка була млява та нерішуча. Але пройшов вже понад рік, а ніхто з фігурантів скандалу не сів. Для Зеленського справа Єрмака може стати новою справою Свинарчуків і завдати йому непоправних втрат. Торгівля хлібними посадами у країні, де править Зеленський - це те ж саме мародерство під час війни. А мародери мають сидіти у тюрмі, а не гуляти на волі", - написав націоналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нас знову «розводять»: Зеленський пробує «пропихнути» закон про розпродаж землі, - депутат Волиньоблради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити