image
 |  5 14 Квітня 2019 | 16:29

«Це не заклад для дітей, а гадюшник», - лучанка про розважальний центр

Прикрий випадок трапився з лучанкою у розважальному центрі " Адреналін сіті" - вкрали мобільний телефон. Більше того, жінку неприємно вразив бруд на столах та несправний стан шафок. 

Про це Людочка Нища написала у спільноті "Теревені про Луцьк"

Текст подаємо без виправлень: 

Доброго вечора шановні Лучанин,та гості міста.хочу висловити свою думку точніше свій негатив про всіми любимий " Адреналін сіті". сьогодні з моєю дитиною яка пішла туди празнувати свій день народження,стався не приємний випадок,у нас вкрали мобільний телефон ( ксіомі редмі 5 +).що хочу сказати про цей заклад---- я там ніколи не була,а сьогодні прийшлось побувати,це не заклад для дітей,а це гадюшник,сміття по коліна,столи не прибрані,шкафи не закриваються,мало того там ще і нема вішачків( точніше є, тільки вони обломані.на моє зауваження до адміністратора він просто сказав,що ви хочете тож є шкафи, камери нагляду стоять в куточку ,і то записують не якісно,де все не розбірливо і розмито .поліція не змогла взагалі нічого там розібрати.зато гроші за все беруть хороші в нашому шанованому "Адреналін Сіті".ps.хочу звернутись до мами тої дитини яка вкрала телефон( зі слів дітей хлопець)якщо ви побачите в своєї дитини телефон золотистого кольору ксіомі редмі 5+. будьласка зателефонуйте мені (за винагороду звичайно).буду чекати,і надіюсь,що все ж такі є порядні люди.тел.0992737169.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську п'яні жінки напали на жінку - били ногою з розгону в обличчя

Головне зображення ілюстративне 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити