image
 |  2 15 Червня 2021 | 19:59

Центральний проспект Волі в Луцьку перекриють для руху транспорту повністю

У Луцьку перекриють дорогу через проспект Волі на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану. Причиною такого рішення є влаштування переходів інженерних мереж через проїжджу частину.

Як повідомили у міській раді, проїзд для транспорту буде заблокований із четверга, 17 червня, до завершення робіт.

Проїзд для громадського та приватного транспорту на цей період відкритий лише вулицею Глушець.

Нагадаємо, 31 травня на проспекті Волі розпочався капітальний ремонт проїжджої частини, в місті запровадили односторонній рух в напрямку Київського майдану. У зв’язку зі складнощами доступу до необхідних мереж 4 червня вулицю Сенатора також перекрили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 200 кілометрів за п'ять днів: у Луцьку стартував велопробіг на підтримку прав людини (ВІДЕО)

Як зауважує Суспільнена початку травня обласному центрі Волині розпочали підготовчі роботи до проведення реконструкції проспекту Волі.

12 травня в місті розпочали корчувати дерева. Дерева зрізали згідно з проєктом реконструкції проспекту Волі.

Рух громадського та приватного транспорту від вулиці Вавілова до центрального універмагу міста заборонений. Тролейбуси та автобуси їдуть вулицею Глушець.

Замовником робіт з реконструкції проспекту Волі є департамент житлово-комунального господарства Луцька. Роботи на проспекті триватимуть упродовж двох років. Попередньо, дворічний проєкт із реконструкції проспекту коштуватиме 60-80 мільйонів гривень.

11 червня через реконструкцію центрального проспекту перекрили ще шість ділянок дороги для транспорту на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Тягнибок розповів, що потрібно зробити Україні, щоб вступити у НАТО на вигідних умовах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити