image
 |  70 24 Жовтня 2024 | 23:32

Цікава покупка: з аукціону на Волині продали протигази, ноші та електросирену за 50 грн

Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях організувало торги, на які виставило протигази, ноші та електросирену. За підсумками аукціону можливість викупити інвентар отримав працівник професійно-технічного училища №22 селища Луків Ковельського району.

Результати аукціону розміщені в електронній системі «Prozorro.Продажі», - пише Сила правди.

У серпні 2024 року Регіональне відділення Фонду держмайна по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж партію спеціального обладнання, що складалася з 342 протигазів, ношів та електросирени.

Початкова вартість становила 40,6 грн, а гарантійний внесок – 8,12 грн. Балансоутримувачем всього майна вказувалось приватне акціонерне товариство «Луківська ПМК-198». У документах вказано, що майно не використовується та зберігається в складському приміщенні підприємства. 

Аукціон відбувся 19 вересня 2024 року. У ньому взяв участь лише один учасник – мешканець Ковеля Ігор Демчук. Договір підписали 16 жовтня.

Ігор Демчук є чоловіком акціонерки і діловодки ПрАТ «Луківська ПМК-198» Руслани Демчук. Окрім того, з її декларації про майно і доходи відомо, що він працює в професійно-технічному училищі №22 селища Луків Ковельського району. 

Читайте також: Вбив знайомого ніжкою від стола: на Волині затримали 29-річного молодика

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити