image
 |  0 25 Березня 2019 | 12:42

Тягнибок розповів про зовнішню політику Руслана Кошулинського

У випадку обрання президентом України Руслан Кошулинський спрямує зусилля на стратегічне партнерство з США та Великою Британією і сприятиме дезінтеграції та розпаду Російської Федерації.

Про це у Ковелі заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Лідер націоналістів відзначив, що Руслан Кошулинський, ставши президентом України, розвиватиме стратегічне партнерство з США та Великобританією.

«Ми чудово розуміємо, що Німеччина і Франція, які активно торгують з Росією, не можуть бути нашими основними союзниками. Адже вони закривають очі на російську агресію. Наша мета – будувати партнерські стосунки з США та Великобританією. Саме ці країни потрібно долучати до переговорів та тиску на Москву. Якщо ми продемонструємо, що можемо бути надійними і послідовними, ми отримаємо потужну підтримку», - наголосив Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям треба перестати голосувати за менше зло, - Олег Тягнибок

Також очільник «Свободи» відзначив, що найбільша вірогідність повернути Крим і Донбас виникне під час розвалу Росії і утворенню на її території незалежних країн.

«Росія – імперія. Ми не маємо плекати ілюзій щодо добровільного повернення Криму і Донбасу навіть після зміни влади у Кремлі. Реальні шанси повернути Україні свої території з’являться лише під час розвалу цієї тюрми народів. І український президент має працювати над цим, сприяти дезінтеграції Росії. Лише президент-націоналіст зможе реалізувати це завдання».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити