image
 |  115 11 Жовтня 2024 | 13:31

У бюджет Ковеля мають намір повернути 120 тис. грн від постачальника електроенергії

Прокурори наполягають на поверненні постачальником електроенергії у бюджет Ковеля 120 тис. грн надміру сплачених йому коштів.

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури, - пише ВолиньUA.

Ковельська окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області із позовом в інтересах держави в особі Ковельської міської ради до ТзОВ "Волиньелектрозбут" аби зобов'язати підприємство повернути у бюджет громади майже 120 тисяч гривень.

Прокурори з'ясували, що у 2021 році за результатами закупівлі між Комунальним некомерційним підприємством «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради» та постачальником електроенергії укладено договір про надання послуг.

Згодом сторони уклали низку додаткових угод, згідно з якими вартість електроенергії збільшувалась за відсутності для того підстав.

Усі ці угоди, вважають прокурори, є недійсними, адже укладені із порушеннями чинного законодавства.

У підсумку замовник сплатив більше, а електроенергії отримав менше, ніж було домовлено за результатами закупівлі.

У суді прокурори домагатимуться стягнення з постачальника коштів, надміру сплачених йому із бюджету.

Читайте також: Персонал волинського медзакладу навчався та вдосконалював свої навички з надання екстреної медичної допомоги травмованим пацієнтам

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити