image
 |  16 16 Квітня 2020 | 19:56

У селах Ковельщини правоохоронці виявили та вилучили незаконно зрізані дуби і сосни (ФОТО)

На пилорамі в селі Білашів та в обійсті у селі Білин Ковельського району правоохоронці виявили та вилучили деревину без документів і бирок. 

За процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури працівники поліції в рамках досудового розслідування кримінального провадження про незаконну порубку лісу 15 квітня 2020 року провели огляди на пилорамі в селі Білашів та в обійсті у селі Білин Ковельського району.

В результаті рейдів виявили та вилучили незаконну деревину. Мешканець села Білин не зміг пояснити походження 22 зрізаних сосен, 10 дубів та 9 тополь.

У Білашеві ж вилучили 13 незаконно зрубаних сосен та два дуба.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучену деревину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ківерцях правоохоронці затримали продавця наркотиків

Правоохоронці вживають вичерпних заходів для притягнення осіб, причетних до незаконного лісового промислу, до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Волиньради вимагають звіту Кватирка про діяльність лісового управління

Довідково: санкцією ст. 246 КК України за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев, що заподіяли істотну шкоду, передбачене покарання до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити