image
 |  7 3 Червня 2021 | 20:55

У Горохівській міській раді віддають землю громади московським попам

Горохівська міська рада прийняла рішення про передачу у постійне користування земельної ділянки релігійній громаді Різдва Христового Української православної церкви (Московського патріархату).

Про це повідомив «ВолиньUA» голова фракції ВО «Свобода» у Горохівській міській раді Олександр Магурчак.

Зі слів Олександра Магурчака, відповідне рішення прийняте на сесії міської ради сьогодні, 3 червня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 7 році війни з Росією у Верховній Раді – досі повно малоросів, - депутат Волиньради

Проєкт рішення міської ради «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки релігійній громаді Різдва Христового Української православної церкви» був підготовлений та внесений на розгляд міської ради працівниками апарату ради, тобто – підлеглими міського голови Віктора Годика.

Проєкт підтримали 14 депутатів при складі ради 26 обранців громади, тобто – мінімально необхідною кількістю голосів.

«Мене вкрай обурює, що під час війни з Московією на патріотичній Горохівщині ось так віддають землю прихвостням Кремля – церкві, чиї священики відмовляються визнавати російську агресію та відспівувати наших загиблих вояків. Фактично це – прислужники Кремля та колаборанти, які рано чи пізно понесуть відповідальність перед українським народом. Сьогодні відповідальність за пособництво колаборантам узяли на себе й ті, хто голосував за таке рішення. Їм теж за це доведеться відповісти – і перед Небесним легіоном, і перед нашою українською громадою», – прокоментував таке рішення міської ради свободівець Олександр Магурчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевізники, які укладали договори з Волинською ОДА, підвищили тарифи

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити