image
 |  707 22 Січня 2024 | 14:58

У громаді на Волині за добу підтвердили загибель двох Героїв

На війні з росіянами загинуло двоє Захисників з Волині: Михайло Вознюк та Андрій Міщук.

Про це на сторінці у facebook повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Біда прийшла у сім’ю Надії Семенівни та Валерія Михайловича Вознюків із села Троянівка. Четверо діток народили, зростили. Вже й старший Михайло створив сім’ю, проживав у Кременчуці. Відважний поліський хлопець пішов відбивати руську орду, захищати Вітчизну, рідний край. Загинув... А йому ж лише тридцять один...  Прийміть щирі співчуття, Надіє Семенівно, Валерію Михайловичу, ваші дітки Танюшка, Іванка, Богданчик - надія і втіха батьків. Лише слова розради і для молодої дружини Героя Наталії, - написав голова про загиблого Михайла.

Знову сумна звістка з фронту. Невимовний жаль пронизує серце, адже сьогодні у день, коли ми вшановуємо соборність українського народу, патріотів, які боролися за її незалежність, у громаді тяжка втрата. 20 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув 36-річний маневичанин, Андрій Віталійович Міщук. Мужній солдат, гранатометник захищав суверенітет України з листопада минулого року. Висловлюємо щирі співчуття мамі Вірі Андріївні, батьку Віталію Васильовичу, усій родині. Схиляємо голову в скорботі перед світлою пам'яттю захисника, який віддав своє молоде життя за свободу, за мир і спокій Батьківщини.

Про дату та час зустрічі автомобілів з тілами Героїв буде повідомлено згодом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити