image
 |  2 12 Грудня 2020 | 11:46

У Ківерцях «водій-шумахер» на старих «Жигулях» зніс будку «Укртелекому» (ФОТО)

У місті Ківерці «водій-шумахер» розігнав старий автомобіль марки «Жигулі», влетів на всіх парах у будку «Укртелекому» та зніс її на паркан подвір‘я!

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук користувачка Daria Saharchuk.

"Місто повинне знати своїх героїв 👑

Дорогі мої сусіди, друзі, а також інші жителі міста, які проживають по 103 стороні! Якщо ви є користувачами послуг «Укртелекому» та у вас не працює з вчорашнього вечора і сьогодні цілий день інтернет/телефон, то я знаю винуватця свята🎉", - йдеться в дописі.

"👏 Давайте дружньо подякуємо Володимиру Карловському, який вчора у стані алкогольного сп‘яніння, порушуючи дозволену швидкість у населеному пункті та закони фізики, оскільки розігнав старий автомобіль марки «Жигулі», влетів на всіх парах у будку «Укртелекому» та зніс її на паркан мого подвір‘я!

Ця будка побачила багато стусанів від п‘яних малолітніх осіб, яким завжди до неї було діло, чи просто волоцюг, але Жигуль бежевого кольору припинив її життя остаточно. Замінять її через 3-4 дні, тобто зі швидкістю Укртелекому 👌🏻", - продовжує дописувачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку оператор «CityCard» досі не доопрацював свій сайт

🏃‍♂️Вова вчинив як справжній чоловік, відразу з місця пригоди втік.

"Про вищезазначений інцидент я заявила до поліції. І карма у цьому світі є ☝🏻. Шумахера Карловського, через дві години затримали ті ж самі поліцейські, що брали у мене показання.

Поліцейські запевнили, що вони зняли його на відео, при цьому не змогли взяти тест на алкоголь, бо він від них теж втік 🤷‍♀️", - шокує продовженням історії Daria Saharchuk.

‼️А висновок такий: ДОВГО ЩЕ КІВЕРЧАНИ МАЮТЬ ТЕРПІТИ ШУМАХЕРІВ?

На те, що по вечорах робиться у нашому місті, мені не одноразово жалілися мешканці.

Де патрульні поліцейські, де офіцери громади, де камери, де безпека жителів міста, коли це все реально потрібно?

Скільки має трапитись інцидентів, щоб це припинилося? Чи ви чекаєте на жертв?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За півроку ДУСя накупила годинників для дарування президентом на 700 тисяч (ФОТО)

"❌ Окремо, звертаюсь до батьків, які дають своїм чадам машини, а ви точно знаєте, що роблять ваші діти та чому стесана гума на колесах?

P.s. Не здивуюсь, якщо в кінці розслідування виявиться, що дорога була слизька, а Карловський Володимир не винен, швидкість не порушував (чисто випадково аж на пішохідну зону заїхав) і взагалі був тверезим як скло 🙌", - підсумовує авторка допису.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19: на Волині — 315, в Україні — 12 811 нових випадків, висока смертність зберігається

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити