image
 |  2 17 Січня 2019 | 13:50

У лучанина «свиснули» гроші під час оформлення ДТП? (ФОТО)

Лучанина, якому під час аварії затиснуло ногу, ймовірно обікрали.

Про це повідомляють Волинські новини.

Нагадаємо, ДТП трапилася у середу, 16 січня, близько 19:00 години. Так, поміж Козином та Кременцем, на трасі М-19 перед селом Переспа водій 25-річний водій, керуючи Ford mondeo, не впорався з керуванням. Через слизьку проїзну частину він злетів у кювет та врізався в дерево.

Сам постраждалий розповідає, що після того, як його забрала карета швидкої допомоги, окрім працівників поліції та рятувальників, в автомобілі нікого не було. Однак запевняє, що у барсетці та гаманці, які лишились в авто, були гроші.

До слова, після аварії водій зателефонував колезі та повідомив, що з ним трапилося лихо. Мовляв, самостійно не може вибратися із транспортного засобу, бо педаль гальм затисла ногу. Також повідомив, що ймовірно нога зломана і що йому дуже боляче. Попросив приїхати з болгаркою та генератором енергії, аби дістати його з «автополону».

Тим часом, місцеві рятувальники працювали на іншій ДТП, тому оперативно на місце автопригоди прибути не змогли. Про це вони повідомили під час дзвінка на гарячу лінію ДСНС одного із друзів постраждалого водія. Однак, по приїзду знайомих лучанина, рятувальники уже прибули на місце аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку утворився затор через ДТП

Після того, як каретою швидкої допомоги водія доставили до Рожищенської районної лікарні (за попередньою інформацією, у чоловіка зламана рука та нога), він попросив свого колегу, який приїхав на місце ДТП, повернутися до автомобіля і забрати барсетку та гаманець, у яких, зі слів лучанина, була чимала сума коштів – 600 умовних одиниць та 200 гривень.

Однак, у транспортному засобі товариш Дмитра знайшов і гаманець, і барсетку абсолютно порожніми.

Водій запевняє, що увесь час перебував у свідомості, і через те, що вибратися із автомобіля самостійно не міг, сторонніх осіб під час його присутності в авто бути не могло. Однак, потім його забрали «швидкою», а на місці автопригоди лишились поліція та рятувальники.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити