image
 |  5 18 Липня 2018 | 11:45

У Луцьку проведуть конкурс на новий маршрут

У Луцьку буде проведено конкурс на визначення перевізника по маршруту №20. Таке рішення було ухвалене під час засідання виконкому міської ради.
Начальник відділу логістики управління транспорту і зв’язку Луцької міськради Олександр Середа розповів, що до міської ради звернулися люди, які мають свої дачні ділянки у масиві Воротнів.
«Дачні масиви Воротнів і Світоч потерпають від відсутності маршрутки. У мешканців міста постійно виникає проблема з доїздом до цих масивів. До нас зверталися люди з цього питання. Ми розглядали можливість продовжити рух маршруту №3 до дачних масивів. Але перевізник відмовився від пропозиції. Маршрут №20 буде їздити від мікрорайону ЛПЗ і проходитиме по вулиці Волі, Дубнівська, а потім через масив Маяк на Рівненську і до дачного масиву Воротнів. Інтервал руху планується встановити у 30 хвилин», - розповів Олександр Середа.

Член виконкому Михайло Щур висловив сумнів, що хтось погодиться їздити за таким маршрутом.
Депутат Алла Надточій поцікавилася чому мало уваги приділяється масиву Коршів. Однак їй пояснили, що туди їздять маршрутки, які курсують по львівській трасі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити