image
 |  47 17 Червня 2022 | 12:49

У Луцьк переїхала ортодонтична лабораторія з Харкова

До Луцька після повномасштабної російської агресії переїхала ортодонтична майстерня з Харкова.

Про це пише видання "Сила правди".

Ортодонтична лабораторія «Маяк» із Харкова виробляє форми для лікування патологій зубів у дітей та дорослих.

Останні тижні підприємство перебувало «на чемоданах» – переїзди, запаковування, розпаковування і, врешті, оселились у приміщенні колишнього пластмасового заводу у Луцьку. Перебравшись у новий офіс, відразу почали облаштовувати виробництво.

Згодом виявилось, що в Луцьку опинились і кілька працівників підприємства. У новому офісному приміщенні вже працюють станки, майстер виточує деталі нової ортодонтичної форми, інші працівники носять коробки.

В сусідній кімнаті саме налаштовують для роботи обладнання. Зараз на підприємстві працює троє колишніх працівників і вже є нові, з місцевих, які хочуть навчатися. Однак часу на це поки немає.

Власник підприємства Олександр Мосійчук каже, що вражений волинською гостинністю – і державні службовці, і прості люди радо допомагають і порадами, і справами. Тож в таких умовах розвивати бізнес легше.

"Я планував до початку війни відкрити тут філію. І не для того, щоб заробляти більше грошей, а тому що тут багато цікавих випадків. У мене є лікарі з Волині, які дають мені замовлення і я помітив одну тенденцію – тут особливі патології. Мені це дуже цікаво. Тому я раніше хотів відкрити тут філію, але бачте як сталося. Мене запрошували в інші міста і навіть за кордон, але я вибрав Луцьк".

У нових планах компанії чимало цікавого і для стоматологів, і для ортодонтів – каже Олександр. Адже раніше часто організовував курси та різноманітні з’їзди. Єдина проблема зараз – війна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити