image
 |  5350 24 Березня 2024 | 21:49

У Луцьку біля магазину самовільно перекладають бруківку (ФОТО)

Наявність ордера на земляні роботи є обов’язковим не лише з причин контролю за відновленням благоустрою до початкового стану, а і з міркувань безпеки. Адже процедура його отримання вимагає погодження усіх балансоутримувачів інженерних мереж, без яких можна наробити чималої шкоди не тільки благоустрою, а й комунікаціям.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Інспекторами у складі АвтоГШР у ході реагування на звернення, що надійшло на гарячу лінію «Група швидкого реагування», виявлено факт проведення земляних робіт за адресою: проспект. Президента Грушевського, 21а, без відповідного дозвільного документа – ордера.

За фактом порушення п.п. 2.5.5.1.9 Правил благоустрою міста Луцька та ст. 152 КУпАП на відповідальну особу було складено протокол про адміністративне правопорушення, який буде направлено на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання особи.

Норма вказаної статті передбачає накладення штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн - на громадян, та у розмірі від 850 до 1700 грн - на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності.

Шановні мешканці Луцької міської територіальної громади! Вкотре нагадуємо, що умовою проведення будь-яких земляних робіт є наявність ордера!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині продають із молотка гаражі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити