image
 |  67 25 Вересня 2024 | 13:53

У Луцьку будуть почесні амбасадори

Луцька міська рада підтримала Положення про Почесних амбасадорів Луцька. Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Як розповіла начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, обиратиме амбасадорів громада міста. Через заповнення анкети громадськість визначитиме, хто саме найбільш достойний представляти Луцьк в інших містах України та за кордоном.

Запровадження і реалізація проєкту «Почесні амбасадори Луцька» має на меті збільшення видимості міста Луцька і Луцької міської територіальної громади в Україні та світі через залучення впливових українців і громадян іноземних держав із званням «Почесний Амбасадор Луцька», які готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції міста Луцька і громади як наукового, культурного, освітнього, ділового, медичного, політичного, туристичного, інформаційного (ІТ), спортивного, креативного центру України та достойного місця для проведення різнопланових заходів (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів, фестивалів тощо) національного та міжнародного рівнів.

Статус амбасадора надаватиметься на два роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємець у селі Кульчин Луцької громади планує відкрити майстерню з ремонту агротехніки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити