image
 |  4 26 Серпня 2020 | 19:45

У Луцьку чоловік погрожував муніципалу розправою (ФОТО)

Сьогодні, 26 серпня, під час відпрацювання на вулиці Карпенка-Карого особа намагалася пошкодити мобільний пристрій для фіксації правопорушень та погрожувала інспектору з паркування фізичною розправою.

Про це пише пресслужба луцьких муніципалів.

Однак на місце події прибули працівники патрульної поліції та вгамували автохама, в подальшому склавши на нього адміністративні матеріали за порушення ст. 173 КУпАП. В свою чергу, інспектор із паркування виніс повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності на автомобіль порушника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький лікар використовує заклад освіти для власної приватної справи

"Наголошуємо!

Особи, які розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування в межах населеного пункту, в якому не впроваджено автоматизованої системи контролю оплати паркування, але фіксація обставин порушення правил паркування транспортних засобів здійснюється інспекторами з паркування в режимі фотозйомки (відеозапису), зобов’язані сплачувати вартість послуг з користування майданчиком для платного паркування транспортного засобу та залишати на час паркування під лобовим склом транспортного засобу відповідний документ про оплату послуг з користування майданчиком для платного паркування", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити