image
 |  0 27 Листопада 2019 | 21:19

У Луцьку депутат просить забезпечити пільговим проїздом учнів та студентів

У Луцьку депутати підтримали звернення депутата від фракції ВО «Свобода» Богдана Богоноса щодо забезпечення пільгового проїзду для учнів та студентів закладів навчання, що перебувають в обласному центрі.

Про це стало відомо, сьогодні, 27 листопада, під час засідання пленарного засідання сесії,

Депутат Богдан Богонос просить надати права пільгового проїзду для учнів та студентів, що проживають у Луцьку, а також для інших учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, розташованих на території Луцької міської територіальної громади, – 2,00 грн, за наявності учнівського або студентського квитка та відповідного електронного засобу оплати.

Даним рішенням пропонується внести виконавчому комітету Луцькради зміни до пункту 1.2. рішення виконавчого комітету міської ради від 07.08.2019 № 449-1 «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)».

За даний депутатський запит депутати не хотіли голосувати і лише з третього разу підтримали свого колегу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити