image
 |  0 25 Листопада 2020 | 08:48

У Луцьку діти з синдромом Дауна збирають гроші для онкохворої дівчини (ВІДЕО)

У луцькій кав’ярні-кондитерській, де офіціантами працюють хлопці з синдромом Дауна, організували благодійні майстер-класи, щоб зібрати гроші на лікування онкохворої 17-річної лучанки.

Щовівторка у кав'ярні виготовляють різдвяні подарунки: підсвічники, листівки та прикраси. Зроблене продаватимуть на благодійній виставці.

До благодійництва долучилися діти та батьки громадської організації "Даун-синдром", - розповіла Суспільному ініціаторка збору грошей Лариса Новосад.

"Наша молодь з синдромом Дауна і з іншими порушеннями, приходять на майстер-класи і за допомогою волонтерів роблять хорошу справу", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата від «Слуги народу» спіймали на викривальній розмові з головою ОДА (ВІДЕО)

Організаторка каже: виготовити вироби на виставку-продаж можуть усі охочі.

"Це набирає обертів. Вже сьогодні дзвонять, питають наші місцеві митці, що хочуть свої роботи принести на виставку-продаж", - розповіла Лариса Новосад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Луцьком уперше за півстоліття очистили біоставок (ВІДЕО)

Усі різдвяні подарунки продаватимуть 18 грудня. Благодійну виставку-продаж влаштують у тій же "сонячній кав'ярні" в старому місті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити