image
 |  7 2 Червня 2022 | 21:42

У Луцьку для дітей організували благодійний захід

В управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стало гарною традицією організовувати благодійні заходи для дітей спільно з Церквою адвентистів сьомого дня. У заході взяли участь 60 дітей.

Про це повідомили у Луцькій міській раді. 

На Молитовний сніданок були запрошені сім’ї з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, сім’ї, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Для них було підготовлено і духовне спілкування, і частування, і розваги. А мудрі слова пастора Віктора Власюка зачарували аудиторію розсудливістю, життєвим досвідом та вірою у Бога і якнайшвидшу перемогу нашої незламної України.

Заступник міського голови Ірина Чебелюк також звернулась до дітей з привітальним словом та наголосила, що цінувати мирне небо над нашим містом, долучатись до збереження миру та вірити в перемогу наших військових є обов’язком для усіх нас! А релігійній громаді подякувала за суттєву підтримку сімей, які потребують особливої соціальної допомоги, у такий непростий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині вимикали електрику, аби врятувати лелеку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити