image
 |  0 14 Вересня 2019 | 22:07

У Луцьку другий тиждень продовжує «гуляти» реклама наркотиків біля міськради

Два тижні, саме стільки часу продовжує «майоріти» рекламою наркотиків поблизу Луцької міської ради, по вулиці Кривий Вал.

Про це «ВолиньUA» інформують очевидці.

Нагадуємо, що 15 днів тому, лучанин у мережі «Відкрите місто» повідомляв, про те, що на комунальному майні підприємства КП «АвтоПаркСервіс» розміщений напис реклами наркотиків. Лучанин Дмитро Василенко, просив департамент муніципальної варти відреагувати на порушення благоустрою.

Натомість, надпис з рекламою наркотиків продовжує «гуляти» поряд з міською радою на вулиці Кривий Вал, 29.

Можливо прибрати цей напис доволі складне завдання для підлеглих Пустовіта, адже днями у Луцьку святкували День місто, тому певно керівництву було ніколи займатися наведенням благоустрою.

Можливо працівникам муніципальної варти легше всього оштрафувати в центрі міста автомобіль «ЗАЗ» з надписом реклами відомого бренду взуття, чи «взути» бабусю на Центральному ринку, яка торгує молоком, ніж вирішити актуальну проблему, яку порушують лучани.

Натомість даний факт наявності реклами наркотиків другий тиждень, свідчить про повну безгосподарність керівництва КП «Автопарксервіс», яку з початку року очолює депутат Аркадій Соломатін.

  

Керівник КП "АвтоПаркСервіс" депутат Луцькради Аркадій Соломатін. Якого призначили керівником підприємства в обхід конкурсного призначення. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити