image
 |  5 31 Серпня 2019 | 20:09

Комунальне майно Луцька «майорить» рекламою наркотиків

У Луцьку просять прибрати рекламу наркотиків з паркомата у центрі міста, який належить КП «Автопарксервіс».

Про це пише Дмитро Василенко на платформі «Відкрите місто».

Лучанин зазначає, що уже надпис з рекламою наркотиків перебуває декілька днів, поряд знаходиться управління Луцької муніципальної варти, а ще далі – міська рада. Однак, чиновники очевидно осліпли та не бачать надписів на комунальній власності.

Читайте також: Луцьк з паркувального збору отримав 12 800 гривень

«У Луцьку на вулиці Кривий Вал, на терміналі, який є власністю громади міста та перебуває на балансі КП «АвтоПаркСервіс» - розміщено оголошення про наркотики! Такий напис там вже декілька тижнів, натомість ні Муніципальна Варта, ні жоден чиновник міської ради не помітив цього надпису».

Чоловік просить муніципальну варту відреагувати на порушення благоустрою та виписати припис за порушення благоустрою КП «Автопарксервіс».

Читайте також: Лучани просять обладнати парковки в центрі міста

«Мене, як жителя Луцька, обурює той фак безгосподарності ! Я прошу відповідальні служби, а також департамент муніципальної варти Луцької міської ради відреагувати, та відповідно до положення про благоустрій – здійснити припис для КП «АвтоПаркСервіс» за порушення норм благоустрою. А працівникам КП «Автопарксервіс» прибрати надпис та ставитися уважніше до комунального майна громади», - зазначає Дмитро Василенко.

Слід додати, що на весні міська влада піарилась, що довгоочікувана комунальна парковка на Кривому Валі запрацювала, однак за вікном кінець літа, а вона досі не функціонує.

І якщо європейські міста навчились заробляти на парковках, то Луцьк є винятком. Адже за пів року, до міської казни з паркувального збору надійшло ледь 13 тисяч гривень. Скільки надійшло з діяльності КП «Автопарксервіс»? Однозначно ще менша сума, за яку соромно міській владі, тому вміло приховують в стінах муніципалітету.

Читайте також: Відомо, чому у Луцьку парковка на Кривому Валі досі не працює (ФОТО)

Слід додати, що за майно парковки на Кривому Валі відповідає КП «Автопарксервіс», з початку року фактично керівником цього підприємства став провладний депутат Аркадій Соломатін, якому нещодавно Пустовіт оголосив подяку, правда за що? Коли у місті проблема з парковками лишається невирішеною. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити