image
 |  5 22 Січня 2020 | 16:01

У Луцьку хочуть забезпечити вільне переміщення людей з інвалідністю

В обласному центрі Волині хочуть забезпечити доступність переміщення людей з інвалідністю міським громадським транспортом.

Про це обговорили, сьогодні, 22 січня, під час засідання постійної депутатської комісії з комунального майна та приватизації.

Голова майнової комісії, депутат від ВО «Свобода» Андрій Білан, розповів, що на минулих комісіях обговорювали питання вільної доступності людей з інвалідністю міським громадським транспортом. Депутати звертались до управління транспорту і зв’язку з рекомендацією, щоб у перевізників, які приймають участь у конкурсах на перевезення пасажирів, були спеціалізовані автобуси переобладнанні для людей з інвалідністю.

«Ми давали рекомендацію для управління транспорту. Вона була проігнорована. Ми звернемось повторно з вимогою прозвітуватися. Якщо і в цей раз вона буде проігнорована, то буду піднімати питання доцільності перебування даного керівника на займаній посаді», - зазначив голова комісії Андрій Білан.

Читайте також: В Луцьку заговорили про необхідність створення «Соціального таксі»

Депутати вирішили, щоб управління транспорту та зв’язку відзвітувались про наявність міських маршрутів переобладнаних для людей з інвалідністю.

Слід нагадати, що попередньо комісією піднімалось питання щодо створення «Соціального таксі» на базі департаменту соцзахисту Луцькради. Наразі тривають напрацювання у даній темі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити