image
 |  14 7 Вересня 2020 | 15:52

У Луцьку одіозного лікаря вигнали із приміщення, яке він роками орендував у освітян

За втручання прокуратури у Луцьку незаконно здане в оренду приміщення вартістю 1,7 млн грн повернуто Палацу учнівської молоді.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Господарський суд Волинської області задоволив позов Луцької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Луцької міської ради й Управління освіти міської ради, визнав недійсним укладений у грудні 2018 року договір оренди й зобов’язав підприємця повернути Управлінню освіти приміщення площею понад 100 кв. м й вартістю 1,7 млн грн, розташоване у Палаці учнівської молоді в Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький лікар використовує заклад освіти для власної приватної справи

Прокурори з'ясували, що унаслідок порушень, допущених під час передачі комунального майна в оренду, приміщення комплексного багатопрофільного позашкільного навчально-виховного закладу передано суб’єкту господарювання для здійснення діяльності, ніяк не пов’язаної з освітньою, що прямо заборонено Законом України "Про освіту".

Суд задоволив позовні вимоги прокуратури, відтак приміщення, яке використовували не за призначенням, повернуто розпоряднику.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити