image
 |  4 29 Листопада 2019 | 19:13

У Луцьку оголошують конкурс на маршрутах, де перевізник відмовився встановлювати валідатори

Управлінням транспорту та зв’язку Луцької міськради підготувало проєкт рішення “Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 11,14,19”.

Про це йде мова у проєкті рішень виконкому Луцької міськради.

Відповідно до рішення виконкому від 05.09.2018 №553-1 “Про затвердження результатів конкурсу на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування у м.Луцьку” затверджено результати конкурсу на перевезення пасажирів відповідно до протоколу засідання від 14.08.2018, а саме переможцем конкурсу по маршрутах № 11, 14, 19 визнано ПП “АТП №1”.

Але станом на сьогоднішній день договори на перевезення пасажирів за вказаними маршрутами не укладено, тому управлінням транспорту та зв’язку підготовлено проєкт рішення “Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 11,14,19”.

Читайте також: У одному з мікрорайонів Луцька немає тепла: мешканці викликали поліцію

Передбачається, що на автобусному маршруті № 11 курсуватиме 8 автобусів.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2. Наголошується, що перевізник, до проведення конкурсу, забезпечує на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, з резервними включно, наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити