image
 |  0 7 Травня 2021 | 16:18

У Луцьку пасажир автівки пропонував поліцейським гроші

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання на вулиці Карпенка-Карого, патрульні зупинили автомобіль Volvo S 60, водій якого порушив ПДР.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час спілкування із 26-річним керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події водій відмовився у присутності двох свідків.

А 29-річний пасажир вказаного автомобіля не одноразово пропонував вирішити дану ситуацію і з метою уникнення адміністративної відповідальності запропонував неправомірну вигоду поліцейським.

Патрульні не одноразово попереджали пасажира про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати неправомірну вигоду та поклав у документи на транспортний засіб грошові кошти в сумі близько 2 тисяч гривень у службовий автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пенсіонери штурмують держустанови, щоб отримати субсидію

Поліцейські одразу викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.

На водія-порушника патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та винесено постанову за ч.6 ст.122 (Зупинка транспортних засобів на місцях на яких дозволено зупинку чи стоянку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю) КУпАП.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити