image
 |  16 18 Жовтня 2021 | 23:01

У Луцьку підприємець хоче викупити землю під занедбаним кіоском

У Луцьку підприємець планує викупити земельну ділянку під тимчасовою металевою спорудою по вулиці Президента Грушевського, 22.

Відповідний проєкт рішення підготовлено до розгляду депутатам Луцької міської ради. Спочатку його розглянуть на черговому засіданні земельної комісії, а потім на сесії. Мова йде про 0,0071 га. на якій розміщено тимчасову споруду, металевий кіоск.

Із заявою до Луцької міської ради звернувся громадянин Константінов Еміль Дмитрович, від імені та в інтересах якого, як законний представник малолітнього сина, діє його батько Константінов Дмитро Миколайович, про продаж у власність, шляхом викупу, земельної ділянки комунальної власності несільськогосподарського призначення на пр-ті Президента Грушевського, 22 у Луцьку.

Цільове призначення: В.03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для обслуговування торгового павільйону).

Це вже друге звернення. Аналогічно звертались Константінові у червні, цього року і їм було відмовлено, причиною було порушення умов благоустрою. Згодом підприємець розповів, що порушувати умови благоустрою не буде.

РАНІШЕ МИ ПРО ЦЕ ПИСАЛИ: Підприємець хоче викупити землю під занедбаним кіоском у Луцьку, а про благоустрій не дбає (ФОТО)

Тоді ж на земельну комісію приватний підприємець прийшов із групою підтримки, яка на словах розповіла, що «підприємець хороший хлопець».

Проте, лишаються питання, чому підприємець не може навести лад на торговому місці, а відразу купує земельну ділянку поблизу житлового будинку. Так, слід очікувати в майбутньому велику революцію перетворення тимчасових споруд в торгові місця з магазинами під вікнами житлових будинків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити