image
 |  4 12 Червня 2023 | 08:32

У Луцьку спіймали жіночку, яка продавала розведений спирт (ФОТО)

24 березня 2023 року було виявлено чергову «точку» з продажу сурогатного алкоголю по вул. Привокзальній, що у м. Луцьку. Інспектором департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було зафіксовано дане правопорушення передбачене ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення та складено протокол на продавця.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

08 червня 2023 року у Луцькому міськрайонному суді Волинської області відбулось судове засідання щодо даного факту правопорушення.

Продавчиню, яка торгувала рідиною сумнівної якості було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 6800 гривень.

З висновку експертного дослідження спиртовмісної суміші, яку реалізовувала жителька міста «встановлено факт наявності етанолу, як основного компонента, наданого на дослідження зразка рідини та не відповідність вимогам ДСТУ 4256:2021».

Тому перед тим, як купувати такий «напій» радимо задуматися про майбутні наслідки для Вашого життя та здоров’я!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський військовий лісгосп завдав збитків: екоінспекція відсуджує 2,5 мільйона

Інспекторами департаменту муніципальної варти та надалі проводитимуть рейди з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території нашої громади.

Тому просимо лучан бути не байдужими та повідомляти інформацію про здійснення незаконної торгівлі алкоголем чи тютюновими виробами департамент муніципальної варти. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити