image
 |  0 16 Березня 2019 | 14:23

У Луцьку студентам «Сокіл» провів уроки патріотичного виховання (ФОТО)

У Луцьку до Дня Добровольця, керівник Волинського осередку ВГО «Сокіл» Максим Новицький провів урок патріотичного виховання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій на тему «Видатні особистості України, що народились у березні».

Захід відбувся, 14 березня, інформують «ВолиньUA» організатори.

Під час уроку студентам розповіли про славетних мужів української нації, а саме: Тараса Шевченка, Устима Кармелюка, Августина Волошина, Івана Мазепи та Миколи Міхновського.

Метою уроку це розповісти про видатних синів України, їх любов і боротьбу за націю, державу, біль і ненависть через соціальну і національну несправедливість. Окрім цього, під час уроку наведені історичні паралелі зі станом боротьби за незалежну державу та рівнем національної самосвідомості українців на сьогоднішній день.

«Багато про цих Гордих і Великих людей не говорив. Просто хотів поставити їх у приклад молодому сучасному поколінню. Донести до молоді, що потрібно мати такий ж міцний внутрішній стержень, сильний дух, гарячу любов до Батьківщини, відчайдушність і сміливість у боротьбі за соціальну і національну справедливість», - прокоментував Максим Новицький.

Також очільник Волинського осередку привітав студентів і викладачів з святом, наголосивши, що українці є природженими добровольцями, і що саме добровольці, а не хтось з політиків чи західних союзників, зупинили ворога в 2014 році.

      

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити