image
 |  2 23 Лютого 2020 | 18:34

У Луцьку відбувається турнір із футзалу з гостями із Волновахи

У Луцьку в спорткомплексі університету розпочався турнір з футзалу серед ветеранів. Приурочили захід в пам’ять про колишнього міського голову Миколу Романюка. На турнір приїхала команда з міста-побратима – Волновахи.

Про це повідомляє «UA.Волинь».

У турнірі з футзалу серед ветеранів пам’яті колишнього Луцького міського голови Миколи Романюка беруть участь 5 команд. Започатковані змагання були шість років тому, при житті колишнього Луцького міського голови Миколи Романюка. Про це розповів виконувач обов’язків директора міського департаменту сім’ї, молоді та спорту Андрій Булковський.

Не вперше в Луцьку заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Волноваха Ігор Капран.

«Це — людина з великої літери. Це — людина, яка з’єднала схід і захід, зробила побратимами два міста — Волноваху і Луцьк. За це йому велика подяка. Ми будемо три дні. Я сподіваюся, що ми дізнаємося більше про Луцьк. Луцьк дуже подобається».

Учетверте бере участь у турнірі з футзалу серед ветеранів команда з міста Волноваха. Цього разу приїхало 10 гравців, - каже капітан команди Петро Буряк.

Капітан ФК «Волноваха» Петро Буряк:

«В 2014 році, коли розпочалися бойові дії, тоді приїхали хлопці із Волині, які служили у ЗСУ, для підтримки порядку, щоб настав мир в цих заворушеннях. Але, за трагічних обставин багато із них загинули в одну ніч. І через деякий час міський голова Волновахи Демченко Сергій Володимирович і Луцький міський голова Микола Романюк уклали Меморандум про міста-побратими між Волновахою і Луцьком. З того часу у нас розпочалося співробітництво у всіх сферах, і в тому числі, у спортивній».

Гравець ФК «Абориген» Роман Максимюк:

«Плануємо підтримати той рівень футболу і результат, який був в минулому. Постараємося так само і в цьому році взяти перше місце, виграти цей турнір в пам’ять великої людини. Команди зібралися достатньо рівньої майстерності. Не знаю тільки як Волноваха, ніколи з ними не зустрічався, але кажуть, що добротна команда».

У першій грі ФК «Абориген» переміг команду ветеранів з Волновахи з рахунком 5:1. Переможці визначаться в неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні ковельські футболісти пеpемогли на міжнаpодному туpніpі «BEZ GRANIC 2020»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити