image
 |  11 19 Лютого 2020 | 17:46

У Луцьку встановили розмір зарплати для будівельників

У Луцьку встановили розмір зарплати будівельників у поточному році.

Про це йде мова в ухваленому проєкті рішення виконкому "Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2020 рік при визначенні вартості будівництва об’єктів".

Розмір зарплати при проведенні будівельних робіт встановлюють щорічно. Він залежить від рівня інфляції, вартості робіт та інших чинників, враховується при складанні кошторисної документації забудовниками.

Таким чином, виконком вирішив встановити розмір кошторисної заробітної плати на 2020 рік при визначенні вартості будівництва об’єктів, які споруджуються за рахунок коштів Луцької міської територіальної громади та коштів підприємств, організацій (установ, закладів), що є у міській комунальній власності:

- з нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту, технічного переоснащення у розмірі 12 300 грн, що відповідає середньому розряду робіт 3,8;

- з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг та прибудинкових територій у розмірі 10 100 грн.

Читайте також: Показали, як виглядає зсередини «будинок-привид» у центрі Луцька (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити