image
 |  11 7 Квітня 2020 | 19:06

У місті неподалік Луцька від лікарів вимагали здати захисні костюми, отримані після виступу Зеленського

У лікарні міста Дубно, що за 40 кілометрів від Луцька, трапився скандал із захисними костюмами, які медикам передали після виступу президента Зеленського, а після дзвінка з Кабінету Міністрів зажадали, щоб лікарі всі костюми здали назад.

Про це повідомила співробітниця місцевої лікарні Людмила Синюк-Ляшенко.

Працівниця лікарні заявила, що після виступу президента лікарня отримала 120 комплектів захисту. Далі в лікарню подзвонили з Кабінету міністрів і упевнилися, що вони отримали костюми.

Однак пізніше керівництво області зажадало, щоб 50 комплектів були повернуті на базу. А ще через деякий час обласна влада зажадала, щоб на базу були повернуті всі костюми, – інформує Думка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колектив Волинського тубдиспансеру розкритикував медреформу Зеленського через недостатнє фінансування та масове скорочення (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підвищення зарплат медикам, які борються з covіd-19, уряд зобов`язаний фінансувати з держбюджету, – депутат Волиньради

У свою чергу, в Рівненській обласній держадміністрації заявили, що дана інформація не відповідає дійсності і пригрозили відповідальністю за поширення даної інформації.

Однак у коментарях люди місцеві жителі і лікарі пишуть, що після скандалу захисні костюми, звичайно, відбирати не стануть, але спочатку таке розпорядження все ж було, а місцева влада просто намагається уникнути відповідальності за свої дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ заявили, що нові дані щодо COVID-19 відтепер оприлюднюватимуть один раз на день

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити