image
 |  0 28 Лютого 2020 | 19:07

У Москві влаштували «тотальні лови» китайців через коронавірус

У мережі поширили секретний документ про рейди російських правоохоронців у столиці країни Москві на громадян Китаю в зв'язку зі спалахом коронавірусу.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про позапланові заходи пише Telegram-канал Life Shot (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

«У нашому розпорядженні опинився дуже цікавий і навіть «секретний» документ «Розпорядження: З метою реалізації комплексу заходів щодо попередження завезення і розповсюдження коронавірусної інфекції в м. Москві», – сказано в повідомленні.

Привели також повний текст документа, в якому дали доручення – розшукати китайців. За даними ЗМІ, 14 лютого його отримали всі начальники територіальних відділів МВС РФ, але до особового складу інформацію доносили тільки в усній формі, ймовірно, щоб не було витоків.

«У чому полягає таємниця? Мабуть, не всіх пасажирів із Китаю перевірили належним чином, і їх треба терміново знайти. Два наших джерела (в швидкій і МВС) повідомляють, що причиною проведення спецоперації могло стати «недопрацювання» служб в аеропорту «Шереметьєво»: щодо пасажирів двох літаків із Китаю не вжили необхідних заходів щодо карантину», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що одним з об'єктів, де провели рейд, став гуртожиток зі студентами з Китаю. Співробітникам ППС перед рейдом видали медичні маски, а під час його проведення вони ні з ким не контактували. Пишуть, що йде «тотальний вилов».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина скликала екстрене засідання НАТО через атаку РФ у Сирії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити