image
 |  0 29 Квітня 2021 | 08:16

«У нас є влада, чи президент і прем'єр грають на роялі?» - депутат Луцької міськради про ситуацію на газовому ринку

Таке враження, що у нас немає влади, а президент і прем'єр грають на роялі. Про це під час сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік, коментуючи ситуацію щодо загрози відключення газу для "Луцьктепла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛуцьку загрожує відключення гарячої води з 1 травня через дії «Нафтогазу»

"У нас останнім часом стало багато звернень щодо тарифів. Тепер від нас хочуть гроші наперед. Хоча спочатку має бути товар, а потім гроші. Дивує що нема кому донести про цю абсурдну ситуацію і шантаж з боку "Нафтогазу". У нас що немає влади? Чи президент і прем'єр грають на роялі удвох? Так само розбалансована ситуація у ОДА. Думаю, нам потрібно готуватися до поїздки у Київ для відстоювання там своїх позицій", - зазначив у виступі депутат Микола Федік.

Нагадаємо, що на вчорашній сесії Луцька міська рада ухвалила звернення до Президента, Голови ВРУ та прем'єр-міністра з проханням продовжити дію Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу до 1 травня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін призначив Вітренка новим очільником «Нафтогазу»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити