image
 |  9 22 Січня 2023 | 20:16

У Нововолинську демонтували пам'ятник комсомолці, а в Іваничах Томашевська тримається за радянський танк

У Нововолинську демонтували пам'ятник комсомолці, а в Іваничах голова ОТГ Томашевська досі не знесла радянський танк.

Про демонтаж у групі Іваничівщина повідомив депутат Волинської обласної ради від ВО "Свобода" Олесь Бик.

"Нещодавно у Нововолинську демонтували пам’ятник радянській комсомолці Зої Космодем’янській, що був встановлений на території електромеханічного коледжу на вулиці Шахтарській", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі знесли пам'ятники Катерині і Суворову, а в Іваничах Томашевська досі тримається за радянський танк

А в невеликому селищі Іваничів голова Лідія Томашевська досі підтримує радянську символіку. Очевидно, що роки "Партії регіонів", яку так полюбляла Томашевська, даються в знаки. Саме тому Іваничі стають центром "заповідника совка" у Волинській області.

Навіть у період широкомасштабної війни росії на території України голова Іваничівської громади Томашевська активно захищає совєтський танк у центрі селища і виступає проти знесення символу російської окупації.

В час, коли окупаційні війська знищують українські знамена, вбивають мирне населення та тероризують народ, голова сільради Томашевська захищає символіку, яка представляє московський режим.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити