image
 |  4 13 Вересня 2023 | 14:39

У період війни ДП "Ліси України" витратить майже 19 млн на закупівлю телефонів

Державне підприємство «Ліси України» хоче закупити 2500 мобільних телефонів на майже 19 млн грн.

Відповідний тендер зареєстрований в системі Prozorro, - пише ВолиньUA.

Початок аукціону призначений на 14 вересня, четвер. На сторінці тендеру з’явився ряд коментарів про «нецільове використання грошей під час війни».

Нагадаємо, що у липні цього року ДП «Ліси України» потрапило до скандалу. Тоді стало відомо про замовлення послуг з піару вартістю понад 5 млн грн у ТОВ «Мейнстрім». Угоду з переможцем тендеру, який був його єдиним учасником, уклали 30 червня.

ТОВ «Мейнстрім» належить Євгену Гашкову та Володимиру Громову, його директором вказаний Олег Гавриш. За даними Prozorro і судового реєстру, серед клієнтів компанії — «Укргазвидобування», «Метінвест» та інші компанії.

За даними Telegram-каналу «Монополіст», ДП «Ліси України» контролюється заступником голови Офісу президента Ростиславом Шурмою. Водночас військовослужбовець та активіст Олег Симороз зауважив, що директор ТОВ «Мейнстрім» є батьком медіаменеджера Олега Гавриша, який працює консультантом кабінету голови Офісу президента і здійснює медійний супровід Шурми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одержання 35 тисяч доларів США – викрито депутата Волинської облради (офіційно)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити