image
 |  2 8 Липня 2019 | 22:31

У Підгайцях придбали дві газонокосарки у сумнівного підприємця

У Підгайцях для комунального підприємства придбали газонокосарку вартістю 63 410 гривень у підприємця Ляшука Миколи Миколайовича, у якого «за спиною» лише два успішних договори з цим же замовником.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «Рrozorro».

Комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді придбали косарку марки «solo by AL-KO T15-93.7 HD-A» вартістю 63 410 гривень для газонів у підприємця Ляшука Миколи, договір підписали 4 липня 2019 року.

Відповідно, як інформується на сайті clarity-project.info цей же підприємець протягом цього року продав для Підгайцівської сільської ради дві ідентичні косарки, відповдіно одну - в червні, а другу - в липні. Тому загальна сума укладених договорів у даного підприємця становить 126 410 гривень.

Слід зауважити, що замовником у придбанні косарок є комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді, а контактною особою виступає Тетяна Семенюк ([email protected] та номер телефону +380506957378). Дані відповідно сайту clarity-project.info.

Що привернуло увагу журналістів, так це те, що контактний телефон підприємця Миколи Ляшука тел. 0332797503 збігається з багатьма сумнівними учасниками багатьох тендерів за участі Підгайцівської сільської ради.

Слід припустити, що всі ФОП є підставні, такоє є тими особами, які по суті не займаються відповідною підприємницькою діяльністю, а є скоріше за все підставними особами, які нині благополучно освоюють гроші з бюджету Підгайцівської сільської ради.

Читайте також: Як підприємці-початківці «рвуть на шматки» бюджет Підгайцівської сільради?

До слова головою Підгайціввської сільської ради є багаторічний Юрій Семенюк, якого фірма дружини ремонтує дороги, а рідна сестра дружини успішно надає в оренду техніку для потреб сільської ради. Такий собі сімейний підряд. І все працюють на благо громади та освоєння бюджетних коштів громади.

Читайте також: На Волині голові сільради загрожує кримінал через перешкоджання роботі журналістів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити