image
 |  0 11 Січня 2019 | 12:02

У раніше судимого волинянина вилучили боєприпас до гранатомету

Оперативники Луцького відділу поліції вилучили в раніше судимого 31-річного волинянина арсенал боєприпасів. Вилучене направили на дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами проводиться досудове розслідування.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 10 січня, в Луцьку під час санкціонованого обшуку у будинку, де проживав волинянин, співробітники кримінальної поліції вилучили, зокрема, понад 40 набоїв до вогнепальної зброї різноманітного калібру та боєприпас до станкового гранатомету, схожий на ВУС-17.

До слова правопорушник причетний також до вчинення розбійного нападу та грабежу в Луцьку. Нині він перебуває під арештом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Умовний термін отримав волинянин, який зберігав у лісі автомат, набої та гранату

Вилучені боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити