image
 |  0 29 Червня 2020 | 08:21

У Рожищенський коледж знову шукають директора

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького оголосив конкурс на заміщення посади директора Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

Про це йдеться на сайті навчального закладу. 

Як повідомив у коментарі Район.Рожище попередній керівник коледжу Михайло Казимир, він звільнився, адже отримав нову пропозицію роботи, від якої не зміг відмовитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертаємо в роботу принцип: не лише навчаємо, а й навчаємось самі, – Михайло Казимир

«Звичайно, не все йшло гладко, не все вдавалося з першого разу. Але сьогодні я можу з упевненістю сказати – разом з вами нам вдалося подолати усі труднощі, і тільки у команді, у злагодженій роботі всього педагогічного колективу та кожного співробітника ваша сила! І я щиро бажаю, аби з кожним роком, з кожним випуском і новим поповненням Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького зміцнювався і множив свою славу», – написав на прощання Михайло Казимир у фейсбук-групі закладу. 

За його словами, нині обов'язки директора коледжу виконує викладач Василь Прус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулися новаторські зміни, – студенти волинського ветеринарного коледжу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити