image
 |  5 7 Січня 2018 | 11:35

У село Оздів Луцького району на Різдво – не доїхати

Перевізник, який обслуговує маршрут №441 «Ратнів-Луцьк», на свято познімав усі автобуси.
Про це 07 січня 2018 року розповіли сайту «Волинські Новини» самі мешканці Оздова.
Люди кажуть, що про відміну автобусів їх попередили лишень учора. Та додають, що перевізник Саган Л.А. на 7 січня скасувала усі рейси, а їх протягом дня аж 6. Оздівчани скаржаться, що хоч половину рейсів могли би залишити, адже, аби у свята доїхати до Луцька, люди змушені долати 2-3 кілометри до найближчих сіл – Гірка Полонка або Ратнів.
Хтось їде на роботу до Луцька, хтось повертається додому. Інші хочуть з’їздити до родичів в гості на свято або й просто погуляти в Луцьку. А вони усі рейси відмінили. От у Ратневі перевізник сумлінний, він і на свята людям організовує нормальний доїзд, але ж той автобус не йде через Оздів, - скаржиться місцевий мешканець Сергій.

Чоловік додає, що це же не вперше, мовляв, така халепа трапляється кожними вихідними.
Вочевидь, перевізник відчуває безкарність, то й робить, що йому заманеться. А людям як добиратися, особливо з маленькими дітьми? - з сумом каже чоловік.

А нещодавно, згадує оздівчанин, водій цієї маршрутки відмовився везти маму загиблого АТОвця, мовляв, у них людей із пільгами не обслуговують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити