image
 |  0 11 Березня 2020 | 16:45

У «Свободі» вимагають прийняти закон про кримінальну відповідальність за колабораціонізм

Внутрішній ворог України - гірша небезпека, ніж ворог на сході. Народні депутати з Опозиційної платформи провели в Москві обговорення «мінських угод». Не бачу офіційної реакції з боку керівництва держави на таких колаборантів. З ким говорити - з Росією, яка веде війну проти України?

Про це заявила нардеп від ВО "Свобода" Оксана Савчук.

"П‘ята колона Москви на весь світ демонструє, що її не цікавлять інтереси української держави. Вони успішно працюють на ворога і не соромляться це публічно демонструвати. Ще минулого року 6 грудня я перереєструвала свободівський законопроект #2549 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо встановлення кримінальної відповідальності за колабораціонізм)». Якби була воля парламенту і цей законопроект прийняли, то до цих депутатів ми б могли застосувати кримінальну відповідальність за їх вчинки, а не просто словесні обурення. Час діяти. Закликаю всіх проукраїнських депутатів прийняти закон щодо кримінальної відповідальності за колабораціонізм", - зазначила свободівка.

Читайте також: Не ліквідовувати книгарню, а подумати, яким чином поліпшити її роботу, – депутат Волиньради про «Освіту»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити