image
 |  0 26 Листопада 2021 | 10:42

У центрі Луцька власник приміщення зайнявся незаконним будівництвом (ФОТО)

Фахівці відділу державного архітектурно-будівельного контролю перевірили інформацію щодо проведення незаконних будівельних робіт на вулиці Лесі Українки, 9. Йдеться про реконструкцію нежитлового підвального приміщення з втручанням в несучі конструкції між першим та підвальним поверхом.

Про це інформують на сайті Луцькради.

Зокрема, власник цих квадратних метрів в бетонній плиті перекриття зробив отвір та встановив металеві сходи. А що жодних дозвільних документів на те не мав — його не турбувало.

За словами начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Владислава Троця, чоловік проігнорував ч. 1 статті 34 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», а тому логічно, що об’єкт потрапив під резолюцію “самочинне будівництво” і нині тягне за собою відповідальність згідно закону.

Враховуючи такий стан справ, відділ ДАБК здійснить перевірку законності виконання будівельних робіт. На цей момент усі роботи за адресою: вулиця Лесі Українки, 9 – зупинили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водоканал волинського міста хоче взяти півторамільйонний кредит

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити