image
 |  7 27 Липня 2020 | 19:13

«Всеосяжне перемир'я» Зеленського: бойовики вже двічі обстріляли позиції ЗСУ

Впродовж поточної доби на ділянках відповідальності переважної більшості наших підрозділів обстрілів противника не зафіксовано. За винятком двох фактів порушення режиму припинення вогню.

Про це поінформували у вечірньому зведенні штабу ООС.

"Зокрема, у районі населеного пункту Водяне противник посеред ночі відкривав вогонь по позиціях українських воїнів з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а біля Південного в обідню пору здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики в черговий раз порушили «всеосяжне перемир'я» Зеленського

Зазначається також, що українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат, внаслідок ворожих обстрілів, немає. У військових частинах та підрозділах Об’єднаних сил панує здорова атмосфера.

"Ще один факт провокації з боку збройних формувань РФ зафіксовано неподалік Новомихайлівки. На цій ділянці за допомогою ручних протитанкових гранатометів противник здійснив мінування поблизу українських позицій трьома протипіхотними мінами ПОМ-2", - додають у прес-центрі штабу ООС.

На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московити отримають ліцензію на вбивство наших Героїв, – Тягнибок про чергове «перемир‘я»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити