image
 |  2 19 Листопада 2021 | 23:08

У владних кабінетах «зливають» інформацію ворогу, - ексначальник ГУР Міноборони Бурба

Колишній керівник Головного управління розвідки Міноборони Василь Бурба вважає, що серед українських можновладців є "кріт", який передає інформацію ворогові.

Про це Бурба заявив телеведучому Савіку Шустеру.

"Або у нас є кріт. Чому "або"? Цей провал операції - це тільки ланцюжок тих провалів, які відбуваються за останній час. Людей звільняють, у людей забирають документи прикриття. Командирів груп в липні місяці стріляють у Києві. Тобто, це ланцюг. І мало слідство за рік відповідсти: у нас є кріт чи немає?" - сказав Бурба.

За словами ексрозвідника, він хоче допомогти розслідуванні провалу спецоперації із затримки "вагнерівців". Але допит у ДБР, на який він прийшов, тривав лише 7 хвилин.

"Перша причина провала - що в нас є кріт, який працює на Росію. Друга причина провала - це наша погана підготовка. І третя причина провала - це гарна робота контррозвідки Білорусі", - вважає Бурба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак передав доручення Зеленського про перенесення операції щодо «вагнерівців» – Бурба

"Зі свого аналізу, зі свого досвіду, зі свого керівного погляду можу сказати, що це є провал завдяки людям, які знаходяться у владних кабінетах, які, на мою думку, сленгом скажу, "зливають", передають інформацію ворогу. І я це хотів довести слідству", - наголосив він. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити