image
 |  9 21 Грудня 2022 | 08:28

У Volia стверджують, що зі скаргами на відсутність послуг до них звернувся лише 1% лучан

У компанії "Volia" стверджують, що лише 1% лучан звернувся до них зі скаргами на відсутність телекомунікаційних послуг.

Про це йде мова у листі, який компанія надіслала на адресу інтернет-видання "ВолиньUA".

"Офіційно повідомляємо вам, що по місту Луцьк нашим абонентським відділом зафіксовано не більше 1% абонентів із скаргою на відсутність послуг при наявності енергопостачання за період із середини листопада. Також ми зазначаємо, що наша компанія, на відміну від більшості національних провайдерів робить перерахунок за ненадані послуги, якщо термін не надання послуги становив більше 24 годин. Але для цього абонент має звернутись із відповідною заявою у колл-центр.

Також, зараз компанія активно закуповує генератори та акумулятори для суттєвого підвищення показника автономності роботи мережі. Ми робимо все, аби наші абоненти мали змогу користуватись послугами навіть за відсутності енергопостачання. Але ці процеси вимагають часу", - стверджують у компанії.

Між тим, багато абонентів, які мають підключення телебачення через кабель, не можуть скористатися послугами навіть коли електроенергія наявна. Причина - відсутність напруги на щитку живлення в будинку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити